Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Vakantiehuizen
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Stranden
Activiteiten
Kortingen
Vroegboekkortingen (tip!)
Last minutes (tip!)
Reisinformatie
Kaart van Limnos
Het weer in Limnos
 
Links

Limnos.nl is een website die geheel in het teken staat van het Griekse eiland Limnos. Het spreekt echter voor zich dat er ook nog heel wat andere websites op het internet terug te vinden zijn die informatie bieden over andere bestemmingen. Heeft u zo'n website of kent u zo'n website? In dat geval kunt u steeds contact met ons opnemen om de website in kwestie aan te melden. Indien u bereidt bent om een link naar onze website terug te plaatsen voorzien we u graag van een vermelding op deze pagina. Uw link insturen kan naar admin[@]limnos.nl.

Link 1 :: Kos.nl
Kos is één van de grootste en daardoor ook één van de meest toeristische eilanden van Griekenland. Het eiland biedt dan ook werkelijk alles waar reizigers op zoek naar zijn. U kunt er genieten van prachtige stranden, u vindt er verschillende erg interessante bezienswaardigheden terug en u kunt er uiteraard ook tal van leuke watersporten beoefenen. In ieder geval, een vakantie Kos zult u niet snel vergeten. Bent u eveneens van plan om een vakantie naar dit Griekse eiland te ondernemen? Bekijk dan zeker eens de website Kos.nl voor interessante informatie over deze vakantiebestemming.

Link 2 :: Rhodos.be
Ieder jaar opnieuw kiezen heel wat mensen van over de hele wereld er voor om hun vakantie op Rhodos door te brengen en ze weten waarom. Rhodos is één van de populairste vakantiebestemmingen van Griekenland en dat komt vooral door de aanwezigheid van verschillende ronduit prachtige hotels, parelwitte stranden, interessante bezienswaardigheden en ga zo maar door. Wanneer u van plan bent om een vakantie Rhodos te boeken raden we u aan om even de interessante website Rhodos.be te bezoeken.