Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Vakantiehuizen
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Stranden
Activiteiten
Kortingen
Vroegboekkortingen (tip!)
Last Minutes (tip!)
Reisinformatie
Kaart van Limnos
Het weer in Limnos
 
Weer

Het eerste waar mensen naar kijken wanneer ze een zomerse vakantie willen boeken is uiteraard het kimaat. Het klimaat van een vakantiebestemming is dan ook zeer belangrijk. Dient u bijvoorbeeld rekening te houden met neerslag tijdens de zomermaanden, hoe hoog (of hoe laag) liggen de temperaturen er doorheen het jaar en ga zo maar door. Ook mensen die er voor kiezen om naar Limnos op vakantie te gaan zullen uiteraard graag op de hoogte worden gebracht van het klimaat alsook van het actuele weer. Wel, op deze pagina bieden onze bezoekers graag al deze informatie over Limnos aan.

Klimaat van Limnos
Laat ons beginnen door te kijken naar het klimaat van Limnos. Limnos heeft net als de andere Griekse eilanden een mediterraan klimaat. Dit klimaat wordt gekenmerkt door warme zomers waarbij de temperatuur tijdens de warmste dagen zomaar kan oplopen tot ver boven de dertig graden. Tijdens de zomer valt er ook nauwelijks tot eigenlijk geen neerslag op dit eiland waardoor het een uitstekende bestemming is voor mensen die graag zoveel mogelijk willen genieten van de zon. Het weer tijdens de zomer staat echter in schril contrast met het weer tijdens de winter. Tijdens de wintermaanden daalt de temperatuur hier tot zomaar even 10 graden en kan het er behoorlijk veel regenen.

 

Het actuele weer in Limnos
Weten over welk klimaat Limnos beschikt is natuurlijk interessant, maar het is nog interessanter om te weten wat de actuele weersverwachting is. Onderaan deze pagina hebben we speciaal voor onze bezoekers het actuele weer voor de volgende dagen vermeld. Op deze manier kunt u perfect uw vakantie plannen en kunt u rekening houden met de actuele weersverwachting.

Weersverwachting
Limnos
Meer weer in Limnos