Algemeen
Home
Hotels
Appartementen
Vakantiehuizen
Bezienswaardigheden
Geschiedenis
Stranden
Activiteiten
Kortingen
Vroegboekkortingen (tip!)
Last minutes (tip!)
Reisinformatie
Kaart van Limnos
Het weer in Limnos
 
Vakantiehuizen

Limnos kan perfect aanzien worden als een parel van een vakantiebestemming. Daar zijn verschillende goede redenen voor aan te halen. In eerste instantie behoort Limnos tot de kleinere, minder bekende eilanden van Griekenland. Dat brengt als voordeel met zich mee dat het massatoerisme er nog geen impact heeft gehad op het dagelijks leven waardoor je hier als reiziger nog kan genieten van het authentieke Griekenland. Limnos vormt omwille van deze reden doorheen het jaar een rustgevende vakantiebestemming waar je in alle privacy kan vertoeven. Ben je op zoek naar een mogelijkheid om die privacy naar een nog hoger niveau te tillen? Geen probleem! Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om een vakantiehuis op dit prachtige eiland te huren? Onmogelijk? Absoluut niet! Op deze pagina voorzien we je namelijk graag van een overzicht van de beste accommodaties die er op Limnos zijn terug te vinden!

Villa Lagosta
 

Villa Lagosta biedt haar gasten verschillende comfortabele wooneenheden aan die beschikken over een zeer klassiek interieur. De eenheden zijn wel allen voorzien van een balkon waardoor u kunt genieten van een mooi uitzicht over de zee. Dat is echter nog niet alles, want daarnaast zijn er ook faciliteiten terug te vinden voor een barbecue en is er draadloos internet voorzien voor alle gasten.

Daarnaast zijn alle wooneenheden als vanzelfsprekend voorzien van een private badkamer en is er ook een keuken voorzien die compleet is uitgerust. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, bent u op zoek naar een accommodatie met mogelijkheid om zelf eten klaar te maken en dat op een goede locatie? Dan is Villa Lagosta ongetwijfeld iets voor u!

  » Bekijk de Villa Lagosta bij Eurorelais

Katsaraki Fotini
 

Katsaraki Fotini is terug te vinden op een centrale locatie in Myrina op het eiland Limnosen en beschikt over verschillende eenheden waardoor u over de mogelijkheid beschikt om zelf eten klaar te maken. De wooneenheden in Katsaraki Fotini worden gekenmerkt door een zeer traditionele stijl en zijn volledig uitgerust. Daarnaast beschikken de verschillende wooneenheden eveneens over een balcon van waaruit u een mooi uitzicht heeft over het kasteel van de stad.

Uiteraard zijn alle accommodaties voorzien van draadloos internet, heeft u de beschikking over een compleet uitgeruste keuken en is er een tv aanwezig. Daarnaast beschikt Katsaraki Fotini over een mooie tuin en een terras waar het tijdens zomerse dagen echt heerlijk genieten is.

  » Bekijk Katsaraki Fotini bij Eurorelais

Amigdalies
 

Bent u op zoek naar een kleine, gezellige en toch ook comfortabelle acommodatie op het Griekse eiland Limnos? In dat geval is Amigdalies misschien wel wat u zoekt! Deze accommodatie beschikt over een compleet uitgeruste keuken en en biedt uitzicht over zowel de zee als het prachtige kasteel van Myrina. Daarnaast kunnen gasten hun huurauto hier parkeren op een private parking en is in alle ruimtes draadloos internet voorzien. Dat is echter nog niet alles, want gasten beschikken ook over een flat-screen tv alsook over een haardrogr en airco. Het strand van Richa Nera is gelegen op 800 meter terwijl het centrum van Myrina op een afstand van 300 meter is terug te vinden. Zoekt u een comfortabele, maar eenvoudige accommodatie op het eiland Limnos tegen een interessante prijs? Dan is Amigdalies ongetwijfeld precies wat u zoekt!

  » Bekijk Amigdalies bij Eurorelais

Ypsipyli
 

Ypsipyli is terug te vinden op 300 meter afstand van het strand Romeikos Gialos. Na een wandeling van ongeveer 3 minuten bevindt u zich in het centrum van de stad Myrina. De wooneenheden in dit huis zijn allemaal voorzien van een compleet uitgeruste keuken en beschikken over een draadloze internetverbinding. De stijl van de wooneenheden is vrij eigentijds en daarnaast kunt u als gast rekenen op alle mogelijke comfort.

Alle wooneenheden beschikken over een aparte eetruimte en er is een wasmachine voorzien net als een televisie. Bent u van plan om een auto te huren voor uw vakantie op Limnos? In dat geval zal het u goed doen om te weten dat er voor alle gasten een geheel gratis parkeerplaats aanwezig is.

  » Bekijk Ypsipyli bij Eurorelais

Efterpi
 

In Efterpi beschikt u over mooie wooneenheden om even helemaal tot rust in te komen. Het complex is gelegen op een afstand van zo'n 300 meter van het Richa Nera Beach. Gasten beschikken in het complex over een volledig uitgeruste keuken en hebben de beschikking over een stabiele, draadloze internetverbinding. Dat is niet alles, want rond het gebouw is een mooie tuin terug te vinden die uitnodigt om te ontdekken.

Binnen een afstand van 350 meter zijn restaurants terug te vinden net als mini marktjes en bars. De inrichting van de wooneenheden is vrij eenvoudig, maar u beschikt als gast wel over alle nodige comfort. Bent u met andere woorden op zoek naar een voordelige, comfortabele en eigentijdse accommodatie? In dat geval bent u bij Efterpi beslist aan het juiste adres.

  » Bekijk Efterpi bij Eurorelais

Voordelig een vakantiehuis boeken doet u bij Eurorelais!
Heeft u nood aan meer privacy en wilt u net daarom graag een vakantiehuis, een appartement of een studio boeken? Wilt u over de mogelijkheid beschikken om zelf te kunnen koken wanneer u dat maar wenst? In al deze gevallen kunnen we u aanraden om gebruik te maken van de mogelijkheden die worden aangeboden door Eurorelais. Bij deze online boekingssite is het dan ook mogelijk om de beste accommodaties tegen de scherpste prijs te huren. Aarzel dan ook niet langer en boek uw verblijf op het prachtige Griekse eiland Limnos nu via Eurorelais!